22132
post-template-default,single,single-post,postid-22132,single-format-standard,stockholm-core-1.0.8,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Cargonaut

Vorige week ben ik gestart bij Cargonaut als Interim Controller, ter vervanging van de vaste controller die met zwangerschap verlof gaat.

Cargonaut verzorgt de informatievoorziening voor het luchtvracht knooppunt en geeft alle marktpartijen en de overheid de controle die nodig is voor een snelle en foutloze afhandeling. Zo ontzorgen ze logistieke ketens die via luchthavens lopen. Door het leveren van volledige, betrouwbare en relevante data op het juiste moment via hun Information Exchange. Deze data verwerken en combineren ze voor logistieke ketenpartijen op Schiphol en daarbuiten.