21972
post-template-default,single,single-post,postid-21972,single-format-standard,stockholm-core-1.0.8,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Ontwikkeldag met Fatima en Anneloes

Om mijn bedrijf verder te professionaliseren heb ik een VIP dag gevolgd bij Fatima van Noor Business en Anneloes van Flow Organizers.

Tijdens deze dag is mijn product en een inzicht en overzicht gevende tool helder geworden. Ik weet waarvoor ik sta en waarom ik het doe.

Ik gun elke ondernemer in het Westland een financieel en energie gevend bedrijf toe waarbij de ondernemer een goede balans tussen werk en privé ervaart. Daarvoor heb ik een tool ontwikkeld die zorgt voor inzicht en overzicht. Met dit inzicht help ik de klant graag verder om zijn (winst-)doelen te bereiken. Ik richt mij op het verhaal achter de cijfers en de mens achter de ondernemer.

Tags: